ROLLETS DE PERNIL DOLÇ I PLÀTAN

   ROTLLETS DE PERNIL DOLÇ I PLÀTAN
                             
INGREDIENTS PER A 6 PERSONES:
6 tallades de pernil dolç
50 gr de formatge emmental ratllat
50 gr de formatge parmesà ratllat
6 plàtans
2 ous
1 got de llet
un poquet de nou moscà
un poquet de sal
un poquet de canella en pols
100 gr de mantega
 
 
PREPARACIÓ:
Calfarem el forn a 200º
Mesclarem els ous, la llet, la canella, la nou moscà i la sal
Apart mesclarem els dos formatges
A cada tallada de pernil dolç posarem un poc dels formatges. Pelarem els plàtans i els enrotllarem amb el pernil.
Untarem de mantega una font o llanda, que puga anar al forn. Posarem els plàtans enrotllats amb el pernil i damunt la mescla que teníem amb la llet, el ou, la canella i la nou moscà. Damunt posarem  els formatges ratllats i al forn uns 20 minuts. Bon profit!!!
La recepta i les  fotos són  de mi cocina para ti.
Anuncios

2 comentarios (+¿añadir los tuyos?)

  1. Mayte
    Oct 09, 2009 @ 10:39:31

    Aquí estoy (soy Mayte), hummm me encanta el plátano también, y me interesaría si no es mucha molestia que me traduzcas esta receta que tiene un "peazo" de pinta buenisima. Bsssss

    Responder

  2. BAHIRA
    Oct 11, 2009 @ 19:39:45

    Holaaaaaaaaaaa Mayte. wapaaaaaaaaaa. Gracias por visitarme. Te voy a dejar la receta en tu blog traducida. Besos. Aprovecho para hacerte una pregunta: si hacemos un bizcocho en la chef todo de harina integral, hay que darle mas tiempo de lo normal?Ya me lo dirás. Gracias y un besazo….. muakkkkkkkkksssssssssss

    Responder

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: