BESCUIT DE CARABASSA

biscuit de carabassa

tall del biscuit de carabassa

INGREDIENTS:
500  GR. DE CARABASSA
4  OUS
250 GR. DE SUCRE
400 GR. DE FARINA INTEGRAL
18 CULLERADES SOPERES D´OLI DE GIRA-SOL
2 SOBRES BLANCS I 2 BLAUS DE LLIMONADES
1 SOBRE DE ROYAL
XOCOLATE PURO VALOR A TROSSETS

PREPARACIÓ:

COURE LA CARABASSA EN LA CHEF AMB LA PELL, 10 MINUTS PRESSIÓ. ESPERAR QUE ES GELE I LLEVAR-LI LA PELL. BATRE-LA. AFEGIR EL SUCRE I BATRE. AFEGIR ELS OUS I L’OLI I BATRE, AFEGIR LA FARINA, LES LLIMONADES I EL ROYAL I BATRE. AFEGIR EL XOCOLATE I REMENAR. UNTAR LA CUBETA AMB UN POC DE MARGARINA I POSAR LA MASSA. LA TINDREM 50 MINUTS EN COCCIÓ FORN. ES VA QUEDAR UN POC MOLLETA EN EL CENTRE, PERÒ A NOSALTRES ENS AGRADA AIXÍ. EL TEMS QUE TOCA SON 60 MINUTS.

LA PODEM COURE AL FORN A 190º FINS QUE QUALLE.

 

Anuncios

1 comentario (+¿añadir los tuyos?)

  1. Trackback: ALTRE BISCUIT DE CARABASSA | Mentres va el carro, fa ruido

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: