CREILLES GRATINADES

INGREDIENTS:

4 creilles grandetes
1 brick de nata menut
la mateixa quantitad de llet
sal
brossetes: orenga, pebre negre, all en polç
fortmage rallat
un poquet de margarina

PREPARACIO:

Untem amb un poquet de margarina  una llanda per a forn, pelem les creilles y les tallem a rodanxes primetes, les coloquem en la llanda, posem un poquet de sal, fortmage rallat, les brossetes i damunt la nata mesclada amb la llet, reservarem un poquet de la mescla. El forn el tindrem calent. Posarem la llanda i baixarem la temperatura per a que es fassa poc a poc. Quan estiga la creilla blaneta, posarem la resta de la nata i la llet i més formatge rallat. Apagarem el forn quan estiguen  doradetes. !!BON PROFIT!!

Esta recepta es de la meua amiga Maribel.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: