LLOM AMB PINYA

LLOM AMB PINYA 2LLOM AMB PINYA 1LLOM AMB PINYA

INGREDIENTS:

6 talladetes de llom
6 talladetes de pinya de pot o natural
6 talladetes de formatge havarti
sal
oli d’oliva

PREPARACIÓ:

Fregim molt poquet el llom. Untem una llauna per al forn amb oli d’oliva, col·loquem el llom, damunt una talladeta de pinya i damunt una de formatge havarti. Podem posar un poc del suc de la pinya. Ho posem al forn fins que el formatge estiga fundit.

Amb panga també queda molt bò. Es fa exactament igual, però el peix ha d’estar molt poquet al foc, perquè després s’acabarà de fer al forn.

Anuncios

2 comentarios (+¿añadir los tuyos?)

  1. lolamarti
    Jun 04, 2011 @ 20:13:33

    QUE BO PERO QUE BO’ YO YA SOPARIA ESTAS FETA UNA ARTISTA DE LA CUINA

    Responder

  2. bahira1
    Jun 04, 2011 @ 22:40:36

    Gracies Lolin, la veritat es que si que está bó, si. Hi ha qui li posa també una tallaeta de pernil dolç damunt del llom, però a nosaltres ens agrada més sense.

    Responder

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: