FLAM DE BRULLO

 

INGREDIENTS:

  • 4 ous
  • 150 gr de sucre
  • 1 terrina de 250 gr. de brullo
  • la terrina del brullo plena de crema de llet
  • caramel liquid

PREPARACIÓ:

Batem el sucre i els ous, fins que quede una pasta blanquinosa, afegim el brullo i la crema de llet i seguim batent. En un mol·le posem caramel líquid i damunt posem la mescla. En la cubeta de la chef posem 3 medidors d’aigua  i damunt la safata de silicona amb el mol·le, tapat amb paper d’alumini, perquè no entre aigua. (Aixina es cou al bany de maría). Programem 28 minuts cocció-forn. Deixem refredar i ho posem a la nevera, després d’unes hores ja podem desmoldar.

Si el volem fer al forn, de manera tradicional, el courem al bany de maría, a 180º una mitja hora.

La recepta és de kiwui, del foro de Mundococinita.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: