GREIXONERA DE BRULLO

 

Greixonera significa cassola de fang. Si no tenim, podem utilitzar un mol·le baixet per a fer tortades. Com totes les tortades de formatge, quan està al forn s’unfla i després ja es rebaixa. Es pot servir amb melmelada, però no fa falta, perquè sense res està boníssima.

INGREDIENTS:

  • 500 gr. de brullo
  • 200 gr. de sucre
  • 100 gr. de llet
  • 4 ous grossos
  • 1 culleradeta de canella en pols
  • la corfa d’una llima ratllada
  • mantega per untar el mol·le

PREPARACIÓ:

Escorrem el brullo i el posem en un recipient fondo, afegim els ous, el sucre, la corfa de llima ratllada, la canella i la llet. Ho mesclem tot amb una cullera de fusta. Si queden grumolls, els desfem amb les mans. Untem amb la mantega la greixonera o el mol·le que tingam i posem la mescla. Ho portem al forn, que tindrem preescalfat, a 180º una mitja hora o 40 minuts, fins que estiga daurat. Quan es gele ja ho podem servir.

La recepta és del blog de Canelona

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: