ALBARGINIES FARCIDES

Esta recepta és de Martha, del foro de Mundococinita, encara que jo li he fet alguns canvis. Les fotos son meues.

INGREDIENTS:

2 albarginies
oli d´oliva
2 potets de toninyeta
1 ceba
4 dents d´all
1 brick de 250 gr. de nata de cuinar
sal
nou moscada
jolivert
formatge rallat

PREPARACIÓ:

Partim les albarginies, les fem uns talls, les posem un poc d´oli al damunt i les coem al forn a 180º una mitja hora o fins qu´estiguen blanetes. Mentres fregim la ceba i els alls. Buidem les albarginies amb cuidao que no es trenque la pell, les tallem i afegim a la ceba, posem la toninyeta, la nou moscada i el jolivert, afegim la nata i la sal al gust. Les omplim i les posem formatge rallat, i al forn a 180º durant 15 minuts. En la recepta de Martha va posar betxamel i no nata. Estàn molt bones.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: