ALMOIXÀVENA O MONJÀVENA

La foto es de PTITCHEF

És un dolç d’origen àrab, tipic de Xàtiva


INGREDIENTS:
  • mig got d’oli de girasol
  • 1 got d’aigua
  • 1 got de farina o 150 gr.
  • 3 ous
  • 100 gr. de sucre i canella per espolvorejar
  • mantega

PREPARACIÓ:

Abocar en un recipient l’aigua i l’oli, posar al foc i quan comence a bullir, es posa la farina de colp, es mescla bé i es retira del foc. Es deixa atemperar un poc i s’afigen els ous un a un, fins a quedar tot ben desfet. Estendre, formant una làmina fina, en una safata quadrada untada amb oli, o paper vegetal, i empolvorar per damunt amb sucre i canella. Introduir en el forn durant 20 ó 25 minuts a 170º, fins que estiga daurada. Podem posar trossets de mantega pel damunt.

 

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Este sitio utiliza Akismet para reducir el spam. Conoce cómo se procesan los datos de tus comentarios.

valenciabonita

Tu portal de Valencia

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC