FABIOLA DE LA MEUA SOGRA

 

La meua sogra, Vicentica, feia una fabiola bonissima. Este dolç sempre en recorda la meua infantesa, quan vivía prop del forn de Paquito, ara forn dels Xiquets. Totes les vesprades en comprava un trosset per a berenar.

INGREDIENTS:

100 gr. de coco rallat
250 gr. de farina
300 gr. de sucre
8 ous
la corfa d’una llima rallada
 1 sobret de royal

PER L’ALMIBAR:

1 got de sucre
2 gots d’aigua
1 troç de llima

PREPARACIÓ:

Alcem les clares a punt de neu, incorporem les iemes, el coco, la farina, la corfa de llima i el royal, de manera suau perquè no baixen les clares. Ho posem en un mol.le en forma de corona i al forn que ja tindrem pre-calfat a 180º una mitja hora.

Mentres farem l’almibar: bollim l’aigua i afegim el sucre i el troç de llima. Si ens agrada, li podem posar també un poquet de licor. Quan estiga el biscuit, el traguem del forn, sense apagar-lo, i el banyem en l’almibar. Després el tornem a posar al forn i l’apaguem, deixanto 10 ó 15 minuts dins. Després deixem que es gele i posem coco rallat pel damunt.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: