PEBRES ITALIANS FARCITS

INGREDIENTS:

6 pebres italians
1 albergínia
1 carlota
1 ceba
1 tomaca
3 dents d’all
oli d’oliva
sal
pebre roig

PREPARACIÓ:

Tallem totes les verdures a trossets menuts i sofregim, jo en la chef 2000 programa pressió-vapor 3 minuts. Llavem els pebres, els tallem el pessó i els farcim amb les verdures. Els untem amb oli d’oliva i els posem al forn amb una cassola de test, uns 15 minuts a 180º. 

Els podem farcir amb carn picada o amb el que ens vinga de gust. 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: