CREÏLLES A LA CREMA

Esta recepta és per servir calenteta, i la podem posar com acompanyament de  qualsevol tipus de carn. 

SAMSUNG

SAMSUNGSAMSUNG

INGREDIENTS:

1 kg de creïlles
1 ceba gran
200 gr de bacó a talladetes
200 gr de nata
mantega per untar la font
sal
pebre negre
formatge ratllat

PREPARACIÓ:

Pelem les creïlles  i la ceba a rodanxes fines. Untem de mantega una font algo fonda. Anem intercalant capes de creïlles, ceba i bacó. La última capa, ha de ser de creïlles. Mesclem la nata amb la sal i el pebre negre i ho posem damunt de les creïlles. Portem al forn uns 30 minuts. Quan ja està cuit li posem formatge ratllat al damunt i deixem que es fundisca. 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: