TRUITA MOLLETA

És una truita de creïlles i ceba poc feta. A nosaltres ens agrada així i la faig molts dies per a sopar, com hui. SAMSUNG SAMSUNG   INGREDIENTS:

2 creïlles grosses
1 ceba mitjana
4 o 5 ous
sal
oli de gira-sol

PREPARACIÓ:

Tallem les creïlles i la ceba i les fregim. Quan ja estan daurades, les traguem i  deixem damunt de paper de cuina per a llevar l’oli. Batem els ous i mesclem amb les creïlles i la ceba, posem la sal.  Calfem un poc d’oli a la paella  i posem la mescla  fins que es faça per una part. Li peguem la volta i deixem un poquet a foc baixet perquè no es colle per dins. La traguem  i ja la podem menjar. Ha de quedar feta per fora i molla per dins. SAMSUNG

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: