SEITAN AL CURRI

El seitan és un substitut de la carn per als vegetarians. És un preparat alimentari a base de gluten de blat. Té moltes proteínes, és baix en calories i en grasses, ajuda a reduir el colesterol i és ric en fibra.

INGREDIENTS:

1 paquet de seitan, anaven 4 filets
2 cebes
1 carlota
sal
2 cullerades d’oli d’oliva
9 prunes o un grapat de panses sense pinyol
1 cullerada de ratlladura de taronja
1 cullerada de blat de moro (maizena)
jolivert
1/2 cullerada de curri

PREPARACIÓ:

Sofregim les cebes, tallades finetes, amb l’oli i un poc de sal durant 10 minuts. Afegim la carlota a rodanxes, el seitan tallat a trossos, la ratlladura de taronja,  les prunes, el jolivert, la cullerada de blat de moro, el curri i una tassa d’aigua, tapem i coem a foc mitjà uns 10 minuts, comprovem i si no està ben cuit, ho deixem uns minuts més.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: