BESCUIT DE PERA

BISCUIT DE PERABISCUIT DE PERA1BISCUIT DE PERA2

INGREDIENTS:

250 gr. farina integral
120 gr. sucre moreno
3 ous
2 peres grosses
1 iogurt natural
1 sobre de llevadura roial
1 paperet de refresquet blanc
1 paperet de refresquet blau
9 cullerades soperes d´oli de girasol
margarina
1 culleradeta de canella

PREPARACIÓ:

Mesclem els ous i el sucre, afegim la farina, l´oli, el iogurt i la canella. Remenem fins que tingam tot ben integrat, posem la llevadura, els paperets de refresquet i la pera que tindrem tallada a trossets. Untem la cubeta de la chef amb margarina i posem uns trossos de pera a la base. Afegim la mescla i posem el programa C/H  uns 45 minuts.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: