BESCUIT DE POMA AMB CHEF 2000

SAMSUNG

SAMSUNG

INGREDIENTS:

250 gr de farina 
1 trosset de xocolate blanc
1 trosset de xocolate amb llet
9 cullerades soperes d´oli
3 pomes
1 iogourt natural
1 sobre de llevadura Royal
1 paperet de refresquet blanc
1 paperet de refresquet blau
3 ous
150 gr de sucre
margarina
4 cullerades de xocolate amb polç

PREPARACIÓ:

Mesclem els ous i el sucre. Afegim la farina, l´oli i el iogourt. Tallem el xocolate amb un ganivet i afegim. Tallem les pomes a trossets i afegim. Després posem la llevadura i els paperets de refresquet. Remenem tot i posem a la cubeta de la chef que haurem untat de margarina i a la que haurem possat al fons les 4 cullerades de xocolate amb polç. Programarem C/H durant 45 minuts.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: