ROSQUETES AMB OU

SAMSUNGSAMSUNGSAMSUNG INGREDIENTS:

  • 1/2 litre de llet
  • 2 cullerades soperes de sucre
  • 1 culleradeta de canella
  • una corfa de llima
  • una corfa de taronja
  • pa del dia abans
  • 2 ous
  • oli d’oliva o de gira-sol

PREPARACIÓ:

Calfem la llet amb el sucre, la corfa de llima, la de taronja i la canella. Deixem que repose uns minuts. Esperem  que estiga a temperatura ambient, tallem el pa a rosquetes, les banyem en la llet i després les passem per l’ou batut i les fregim amb l’oli ben calent. Les hem de fer pels dos costats. Quan estiguen les posem en un plat amb paper de cuina perquè xuple l’oli. Després mesclem sucre i canella i ho posem pel damunt de les rosquetes.  Si no les voleu fer fregides, les podeu fer al forn. És exactament igual, però les posarem en una llanda amb paper vegetal i les tindrem a 180º, fins que estiguen daurades pels dos costats.

Al forn

Al forn

Al forn

Al forn

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: