FLAM D’AMETLA O AVELLANA

SAMSUNGSAMSUNGSAMSUNG

INGREDIENTS:

  • mig litre de llet
  • corfa de llima 
  • 4 ous
  • 120 gr. de sucre
  • 150 gr. d’ametla o avellana molta
  • margarina per untar el mol·le
  • caramel liquid

PREPARACIÓ:

Posem la llet, el sucre i la corfa de llima al microones, en un recipient de vidre que siga alt, a la màxima potència (el meu és de 900 w) durant 10 minuts. Passat el temps, retirem la corfa de llima i deixem templar la llet. S’afigen els ous batuts i les ametlles o avellanes, tot ben mesclat. Untem de margarina un motle apte per al microones  (a mi m’agraden els de vidre)  i posem caramel liquid, afegim els altres ingredients i ho posem a la màxima potència durant uns 7 minuts, sempre comprovant com està, per a donar-li algun minut  més, si fa falta.

Quant està gelat es desmolda. Podem servir-lo adornat amb nata muntada.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: