SALMÓ AMB SALSA DE CAVA

SAMSUNGSAMSUNGSAMSUNG

INGREDIENTS;

  • 1 ceba gran
    3 lloms de salmó
    1 bric menut de nata
    1 got de cava
    sal
    1 pastilla de caldo de peix
    un poquet de pebre roig
    oli d’oliva
    3 dents d’all 

    PREPARACIÓ:

    Tallem els alls i la ceba i ho sofregim en una paella amb un poc d’oli d’oliva i sal. Després afegim el salmó, la nata, el cava i el pebre roig. Tapem la paella i ho posem a foc baix perquè es coga a poc a poc. Quan ja ho tenim quasi cuit, posem la pastilla de caldo de peix, tapem i ho deixem un poc més.

Deja un comentario

Este sitio utiliza Akismet para reducir el spam. Conoce cómo se procesan los datos de tus comentarios.

valenciabonita

Tu portal de Valencia

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC