AMANIDA MORUNA DE COUS COUS

SAMSUNGSAMSUNGSAMSUNG

Esta recepta és del blog de Guindilla y Canela

INGREDIENTS:

1 got de cous cous
1 got d´aigua
1 culleradeta d´espècies ras el hanout
1 cullerà oli d´oliva
1/2 pebre roig 
1/2 pebre verd
1/2 ceba
1 tomaca
vinagre de poma i oli per alinyar
sal
2 ó 3 ous durs

PREPARACIÓ:

Bollir el got d’aigua. Apagar el foc i afegir el cuscús, l’oli d’oliva, una mica de sal i les espècies. Remenar amb una cullera i deixar reposar uns minuts fins que veiem que els granets s’han inflat.
Trossejar el pebre, la ceba i la tomaca. Posar tot en una ensaladera i afegir el cuscús. Alinyar i remenar  perquè s’impregni tot. Decorar amb ou dur.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: