PASTIS DE CARN PICADA

Farcit

Farcit

FARCIT:

1 ceba
mig pebre roig
250 gr. de carn picada
4 dents d’all
nou moscada
oli 
sal
pebre negre
una cullerada sopera de farina
1/2 got de llet

Sofregim els alls, la ceba, el pebre i la carn picada i ho deixem fins que estiga cuit. Afegim una cullerada sopera ben plena de farina i remenen, afegim mig got de llet i seguim remenant fins que  es mescle tot bé. Posem la sal, la nou moscada, el pebre negre i reservem.

Massa

Massa

MASSA:

3 gots de farina
1/2 got de llet
1/2 got d’oli
1 culleradeta de sal
1 ou per a pintar

Posem a calfar la llet i l’oli i quan trenque el bull llevem del foc, afegim tota la farina i remenem amb una cullera de fusta ràpidament. Posem a la taula i pastem fins que estiga ben lligat.

Dividim la massa en dos parts i les estirem. Amb una d’elles forrem un mol.le, posem el farcit i tapem amb l’altra part, sellant les vores.

Abans de posar al forn el pintarem d’ou perquè quede lluent.

Calfem el forn a 180º i posem el pastis uns 25 minuts, vigilant que no es creme pel damunt.

Abans de coure

Abans de coure

Cuit
Cuit

Cuit

Cuit

 

 

 

 

Anuncios

2 comentarios (+¿añadir los tuyos?)

  1. mari benitez
    May 21, 2013 @ 23:34:27

    me la copio y mañana la hara ya te dire como me ha salido……..

    Responder

  2. bahira1
    May 22, 2013 @ 20:32:28

    Muy bien guapa. Pon la foto. Gracias por tu visita.

    Responder

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: