TOFU AMB TOMACA

SAMSUNGSAMSUNG

INGREDIENTS:

1/2 paquet de tofu fregit (6 trossets)
1/2 alberginia pelà, a taquets
4 tomaquetes tipo pera, no molt grans a trossets
4 dents d´all
un got de caldo de verdures
2 cullerades soperes d´ametla molta
1 cullerà sopera de jolivert
una xorradeta oli d´oliva
sal
un poquet de prebre roig de la vera
un poquet de sucre 

 

PREPARACIÓ:

Sofregim els alls amb l´oli d´oliva,  afegim l´alberginia i la tomaca. Posem el jolivert, el pebre roig,  l´ametla, la sal i un poc de sucre per l´àcid de la tomaca. Deixem uns minuts i afegim el caldo i el tofu. Tapem la paella i deixem coure una mitja hora a foc baixet.  El tofu el comprarem fregit i és un poc marronet. Queda molt bo. 

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: