SOPA DE FIDEUS

SAMSUNGSAMSUNG

INGREDIENTS:

Caldo de putxero
Fideus: 2 grapaets per persona
1 pexuga de pollastre a trossets
2 ous durs
Oli d´oliva
Sal

PREPARACIÓ:

Sofregim la pexuga a trossets amb un poc d´oli d´oliva i sal. Tapem la paella i deixem que es fassa al  minim. Posem el caldo de putxero en una cassola i quan  bullga, aboquem els fieus i els coem al “dente”. Quan estiguen, afegim la pexuga. Abans de servir tallem els ous a trossets i els afegim als fideus. També podem posar pa torrat.

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: