GASPATXO DE CARABASSÍ

SAMSUNGSAMSUNGSAMSUNG

INGREDIENTS:

750 gr. de carabassí 
1 pastilleta de caldo de verdures
1 ceba menuda
1 dent d’all
2 cullerades soperes d’oli d’oliva
sal
1/2 culleradeta de comi
un poc de pebre negre
4 cullerades soperes de vinagre

PREPARACIÓ:

Coem el carabassi, sense pelar, amb aigua bollida i la pastilleta de caldo durant uns 4 ó 5 minuts. Traem el carabassi i reservem. El caldo el deixem refredar. Amb una batedora mesclem el carabassí, el all, la ceba, l’oli d’oliva, el pebre negre, el comi i el vinagre. Afegim dos gots de caldo de la cocció, ja gelat. Ajustem de sal i vinagre, si fa falta, i deixem a la nevera per a que es refrede.

Podem acompanyar amb trossets de pa torrat.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

valenciabonita

Tu portal de Valencia

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: