MOUSAKA DE VERDURES

SAMSUNGSAMSUNGSAMSUNGSAMSUNG

INGREDIENTS:

2 albergínies mitjanes o una gran
3 pebres italians
1 ceba
1 tomaca
1 carabassi
sal
formatge havarti
jolivert
pebre negre
oli d’oliva

PREPARACIÓ:

Tallem les albargínies a rodanxes finetes i les posem a remulla amb aigua i sal una mitja hora. Mentres, tallem les verdures a taquets i fem un sofregit, posant un poc de sal, el jolivert, el pebre negre i oli d’oliva,  en la chef 2ooo TI, programa presió durant tres minuts. Escorrem les albergínies i les posem en la llanda del forn fins que estiguen blanetes. Després montem la mousaka posant una capa  d’albergínia i una de verdures, fins que s’acabe tot el condumio. Damunt posarem el formatge havarti i al forn a 180º  una mitja hora. 

 

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: