OU AMB TOMACA

SAMSUNGSAMSUNG

INGREDIENTS:

4 tomaques grans
4 ous
6 dents d’all
sal
oli d’oliva
ras el hanout (espècies) 
pebre roig dolç

PREPARACIÓ:

Sofregim els alls amb l’oli d’oliva, afegim la tomaca, que tindrem tallada a trossets menuts o ratllada,  un poc de sucre, per l’acidesa, i un poc de sal. Quan la tomaca ja està cuita, afegim el pebre roig i el ras el hanout. Podem posar les espècies que ens agraden. Després afegim els ous i remenem, fins que lligue.

La recepta és del meu Miquel i ho ha cuinat ell.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: