CODONYAT AMB PANIFICADORA

CODONYS TORRATS

CODONYS TORRATS

SAMSUNG

CODONYS TORRATS

SAMSUNG

CODONYAT JA FET

SAMSUNG

CODONYAT JA FET

SAMSUNG

Ara és temporada de codonys i la meua cosina m´en va donar quatre. Tinc una altra recepta de codonyat ací al blog, però aquesta vegada el vaig fer d’una altra manera.  Primer vaig netejar els codonys ben nets i els vaig torrar, amb la pell, perquè la pell té pectina, que fa que quede més espés. El forn no té que estar molt fort.  Estarien unes dues hores, amb paper d’alumini pel damunt perquè es torren bé per dins i no es creme la pell. Quan els punxem amb una agulla i vegem que estan blanets ja els podem traure.

Deixem que es gelen i els tallem a trossets menuts. Els mesclem amb el sucre i la llima i els deixem 24 hores a la nevera. Després ja els podem posar a la cubeta de la panificadora, la meua és una Moulinex normaleta, per a coure-ho.

INGREDIENTS:

700 gr. de codonys torrats
500 gr. de sucre
el suc de mitja llima

PREPARACIÓ:

Col·loquem els codonys, el sucre i el suc de la llima en la cubeta de la panificadora. Posem el programa 10, que és el de melmelades. Quan acabe, podem repetir el procés, si volem que ens quede més consistent. En calent triturem tot amb la batedora, posem en els recipients, deixem que es gele i a la nevera. També ho podem congelar entrollant el codonyat en paper de film o en un tàper.

 

 

 

 

 

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: