GASPATXO ANDALÚS

Receptes de gaspatxo hi han moltes, moltíssimes. Esta és del blog de Javirecetas.com

SAMSUNG

SAMSUNG

INGREDIENTS:

1 kg de tomaques maures
1 pebre italià 60 gr.
1 pepino 250 gr.
1 troç de ceba 100 gr.
1 dent d´all
3 cullerades oli d´oliva
vinagre al gust – unes 4 ó 6 cullerades
1 culleradeta xicoteta rasa de sal
100 gr. de pa amb la seua corfa

PREPARACIÓ:
Fem tota la verdura a trossets i batim amb la batedora, després afegim la sal, l´oli i el vinagre. Posem el pa a remulla amb aigua i afegim. Podem posar  més aigua fins que ens agrade la consistència. Al estiu és ideal ben fresquet. 

 

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: