PASTA FRESCA

Esta recepta és per a quan tenim pressa o no tenim ganes de cuinar molt. 

SAMSUNGSAMSUNGSAMSUNG

INGREDIENTS:

1 paquet de pasta fresca
1 pot de tomaca triturada natural
4 dents d´all
oli d´oliva
sal
herbes provençals
jolivert
un poc de sucre

PREPARACIÓ:

Posem al foc un perol d´aigua amb sal i quan bullga posem la pasta fresca i la coem al dente. Amb una paella apart, sofregim els alls talladets a trossets amb oli d´oliva, afegim la tomaca, posem la sal i un poc de sucre per al àcid, ho deixem uns minuts. Afegim la pasta escorreguda, remenen i deixem uns minuts més.

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: