COCA DE CARABASSA

Esta coca la va fer la meua cosina María.

COCA DE CARABASSA

INGREDIENTS:

500 gr. de farina
500 gr. de carabassa torrà o bollida
350 gr. de sucre
corfa de llima rallà
un poc de canella
180 gr. d´oli de girasol
1 sobre de Royal
4 ous grans

PREPARACIÓ:

Mesclem els ous i el sucre, afegim l´oli, la carabassa, la corfa de llima rallada i  la canella. Mesclem la farina i el royal i afegim als altres ingredients. Posem paper d´alumini en una llanda i damunt la mescla. Calfem el forn a 180º i ho tenim 30 minuts. Si ens agrada, podem posar pel damunt sucre i canella mesclat, abans de posar-ho al forn. 

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: