LINGUINE AMB BOLETS

Recepta i preparació de la meua filla.

SPAGUETIS AMB XAMPINYONS1SPAGUETIS AMB XAMPINYONS

INGREDIENTS:

250 gr. de linguine (tallarins finets)
1/2 tomaca a trossets
2 tomaques seques a trossets
2 dents d´all grans a làmines finetes
1/2 potet de bolets mesclats
1 filet de pexuga de pollastre a trossets
oli d´oliva
sal
orenga
3 culleradetes de pesto

PREPARACIÓ:

Sofregim l´all, la tomaca, els bolets i la pexuga amb oli d´oliva i sal, fins qu´estiga molt fet. Mentres bollim els linguine amb aigua i sal. Quan els escorrem, els posem un poc d´orenga i els mesclem amb el sofregit per a qu´estigem més gustosos. Afegim el pesto,  mesclem tot i ja estàn a punt per a menjar.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: