PAELLA DE COLIFLOR I ABADEJO

SAMSUNGSAMSUNGSAMSUNG

Feta pel cuiner de casa

INGREDIENTS:

2 trossos grans d’abadejo dessalat
3 grapats d’arròs per persona
1/2 kg. de coliflor
1 tomaca maura 
3 dents d’all
oli d’oliva
aigua fins als tornillos del caldero
sal
safrà

PREPARACIÓ:

Tallem l’abadejo i la coliflor a trossets menuts. Posem el caldero al foc amb oli i sofregim els alls, afegim l’abadejo i després la floricol. Quan ja estan prou sofregits, afegim la tomaca tallada menuda i sofregim. Posem l’aigua i quan bulla, afegim el safrà, la sal i l’arròs, deixem que es coga durant uns quinze minuts.

 

[barline83.jpg]

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: