PETXUGUES A LA TARONJA I RAÏM

SAMSUNG

SAMSUNGINGREDIENTS:

  • 2 petxugues de pollastre
  • 1 taronja a gallons
  • el suc de 2 taronjes
  • oli d’oliva
  • 4 dents d’all senceres
  • orenga
  • pebre roig
  • sal
  • uns grans de raïm blanc

 

PREPARACIÓ:

Sofregim els alls i el pollastre amb oli d’oliva i sal, fins que estiga ben doradet. Afegim el suc de les 2 taronges, tapem la paella i ho deixem coure una mitja hora. Després pelem l’altra taronja, la fem a gallons i deixem coure al mínim una mitja hora més.

Recepta i preparació del meu Miquel

 

SAMSUNGSAMSUNGSAMSUNG

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: