FETGE AMB CEBA

SAMSUNGSAMSUNG

 

INGREDIENTS:

2 tallades de fetge de ternera
1 ceba
oli d´oliva
4 dents d´all
sal

PER AL PICADET:

2 cullerades soperes de ametla molta
1 culleradeta de jolivert
1 dent d´all
sal
un poquet de pebre roig
un poquet de ras el hanout

 

PREPARACIÓ:

Sofregim els alls tallats a làmines, afegim la ceba i sofregim fins qu´estiga tendra, afegim el fetge i el picadet, tapem la paella i ho deixem al mínim una mitja hora.

 

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: