BESCUIT DE TARONJA

Esta recepta és de Hogarutil, però jo la vaig fer amb la Chef 2000 T.I.   SAMSUNGSAMSUNGSAMSUNG INGREDIENTS: 250 ml de suc de taronja 1oo gr de sucre 35 ml d´oli 150 gr de farina 1 sobret de llevat margarina per untar el mol.le   PREPARACIÓ: Posem el suc de taronja i afegim el sucre, remenem bé, després l´oli i per últim la farina mesclà amb el llevat, anem posant-ho poc a poc i remenant fins que s´integre tot i tingam una mescla sense grumolls. Untem la cubeta de la Chef amb un poc de margarina i programen Cocció/Forn durant 40 minuts.  Ho podem fer al forn i ho tindrem 40 minuts a 180º Este biscuit és ideal per aquells que tenen alèrgia al ou o a la llet, perque com podeu comprovar no porta ni una cosa ni altra. Queda molt bò, però si sou golosos li poseu un poc més de sucre.

 

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: