ARNADI DE LA MEUA MARIA

SAMSUNGSAMSUNGSAMSUNG

ARNADINS DE LA MEUA BOLETA 2015Com tots els anys, la meua cosina Maria, quan arriba Setmana Santa en regala un arnadì.

¡¡¡¡¡¡ Gràcies bonica… t´estime !!!!!! 

INGREDIENTS:

  • 1 kg. de carabassa torrada
  • 250 gr de sucre (orientatiu, jo sempre ho taste, perqué depèn de lo dolça que siga la carabassa)
  • la corfa ratllada d’una llima
  • un grapat d’ametles crues i pelades
  • un grapat de nous 
  • un grapat de panses sense pinyol
  • un grapat de pinyonets

PREPARACIÓ:

Mesclem la carabassa amb el sucre, la corfa de la llima ratllada, els fruits secs i les panses, deixant un poc d’ametles per adornar pel damunt. Ho posem dins del forn a 180º en una cassola de fang, fent un caramull, durant una hora, més o menys, vigilant sempre, perquè cada forn és diferent.

També el podem fer de moniato, o mesclar moniato i carabassa, com més ens agrade. També podem posar sucre i canyella pel damunt, però a mi m’agrada més sense. 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: