AMANIDA DE COUS COUS I CREILLES

SAMSUNGSAMSUNG SAMSUNGSAMSUNG

 

 

INGREDIENTS:

2 creilles grans
una tomaca
2 potets de toninyeta
3 ous bollits
3 cullerades d´oli d´oliva
sal
2 cullerades de vinagre 
2 gots de caldo de verdures
1 got de cous cous

 

PREPARACIÓ:

Bollim les creilles amb la pell amb aigua i sal durant uns 2o minuts. Per a saber si ja estàn prou, les punxem amb un tenedor. Esperem a que es gelen un poc, les pelem i les tallem a rodanxes, les posem en una font. Pelem la tomaca, la tallem a rodanxes i la posem damunt de la creilla, posem la toninyeta i els ous durs. Fem una vinagreta amb la sal, l´oli d´oliva i el  vinagre i alinyem l´amanida. 

Bollim el caldo de verdures, apaguem el foc, afegim el cous cous, remenegem, esperem uns minuts i posem en un plat, i el que vullga que se ho mescle amb l´amanida. Eixe va ser el nostre sopar d´anit.

 

 

 

 

 

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: