LLUÇ AMB LLIT DE CREÏLLES I SALSA DE NOUS

SAMSUNGSAMSUNG

INGREDIENTS PER A FER LES CREÏLLES

3 creïlles mitjanes
2 cullerades d’oli d’oliva
sal
1 cullerada de sèsam
jolivert
8 dents d’all

PREPARACIÓ:

Pelem les creïlles i les tallem trencant-les. Les posem a la Chef, afegim els alls pelats i tallats a làmines, i tots els altres ingredients. Programem menú planxa, temperatura mitja durant 3 minuts. Cancel·lem, obrim, remenem tot i tornem a posar el mateix menú 3 minuts més.

Si no teniu robot de cuina, les fregiu en una paella.

INGREDIENTS PER A FER EL LLUÇ:

Una tallada de lluç per persona
sal
oli d’oliva

PREPARACIÓ:

Calfem una paella antiadherent amb unes gotes d’oli, posem el lluç, tapem i deixem al mínim uns deu minuts.

SALSA DE NOUS:

En un morter piquem unes nous, una dent d’all, un poc d’oli d’oliva, sal, orenga o les espècies que ens agraden.

Després muntem el plat i a disfrutar !!!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: