HAMBURGUESES D’ALBERGÍNIA

 

CRUES

CRUES

CUITA

CUITA

CUITA

CUITA

INGREDIENTS PER A 2 HAMBURGUESES:

1 albergínia mitjana
40 gr de formatge ratllat
40 gr de pa ratllat
un poc més de pa ratllat per a rebossar
1 rovell d’ou
1 culleradeta de jolivert picat
mitja culleradeta de curri
sal
oli d’oliva

PREPARACIÓ:

Partim l’albergínia per la meitat, fem uns talls, la posem al microones, en una font tapada en paper film, uns 5 minuts (el meu microones és de 900 w). Traguem la molla amb una cullera i esperem que es gele. Piquem l’albergínia i afegim els altres ingredients menys l’oli. Ho dividim en dos i li donem la forma. Posem un  poc d’oli a la paella, que siga antiadherent, arrebossem les hamburgueses amb pa ratllat i les cuinem uns dos minuts per cada costat a foc mitjà. Queden molt bones.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: