PEPITOS DE PASQUA

Jo sempre vaig atrassada. Tocava fer els pepitos en Pasqua però no…. jo els vaig fer l’altre dia per a sopar….. tenía desig. Com no tenia panets menudets, els vaig fer amb pa normal, partit en tres trossos.

SAMSUNGSAMSUNGSAMSUNG

 

 

INGREDIENTS:

1 pa partit en tres trossos o panets per a pepitos
2 potets de tonyineta
2 ous bollits
un poc de tomaca fregida
llet
2 ous crus
oli de girasol

 

PREPARACIÓ:

Tallem el pa i buidem la molla, mesclem la tonyineta, l’ou dur i la tomaca, farcim  el pa i el tapem amb la molla, el rebossem amb la llet i en l’ou batut i el fregim amb oli de gira-sol ben calent. En podem fer més quantitat i congelar els que sobren, després estàn molt bons. 

 

Anuncios

1 comentario (+¿añadir los tuyos?)

  1. Teresa Folguerà
    Jun 09, 2017 @ 23:35:36

    Mmmmm, me’ls menjaria ara mateix. Què bona pinta!

    Responder

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: