COUS COUS AMB VERDURES

SAMSUNGSAMSUNGSAMSUNGSAMSUNG

INGREDIENTS:

1 got d’aigua
1 got de cous cous
sal
oli d’oliva
1 carabassí menut
1 albergínia menuda
1 ceba menuda
1 pebre verd italià
1/2 pebre roig
1 carlota
1/2 culleradeta de comino en pols
1 culleradeta de ras el hanout
1 trosset de tofu fumat
vinagre balsàmic de Mòdena

 

PREPARACIÓ:

Posem l’aigua a bullir amb un poc de sal. Apaguem el foc i posem el cous cous, remenem i esperem un poc, fins qu’absorbixca tota l’aigua, posem un poc d’oli  i remenem perquè no s’apegue. Reservem. Tallem totes les verdures i el tofu a trossets menuts, afegim un poc de sal i un poc d’oli d’oliva i ho posem a la Chef 2000 TI en menú pressió vapor 3 minuts.  Mesclem el cous cous i les verdures, afegim el comino i el ras el hanout, rectifiquem de sal i ho servim ajudant-mos d’un mol·le. Pel damunt podem posar vinagre balsàmic de Mòdena.

 

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: