TRENA DE MASSA FULLADA

MASSA FULLADA 3MASSA FULLADA 2MASSA FULLADA 1MASSA FULLADA 4MASA FULLADA

INGREDIENTS:

1 massa fullada 
1 carabassí
1 pebre roig
6 xampinyons 
formatge blanquet fresc
sal
oli d’oliva
jolivert
1 ou 

PREPARACIÓ:

Llavem les verdures i les tallem a trossets, sofregim amb oli d’oliva, sal i jolivert. Estirem la massa fullada i marquem el centre on posarem les verdures, deixant un espai en els extrems.  Tallem la massa  a tires per les dos parts, sense arribar a les marques. Posem les verdures cuites en el centre i el formatge a trossests,  doblem els extrems i posem una tira damunt l’altra, alternat una de cada part. Pincellem amb ou batut, si volem que ens quede més lluent. Posem al forn a 180º uns 20 minuts. vigilant fins que es dore.

Recepta i fotos de Alba i Javi

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: