GASPATXO DE MELÓ

SAMSUNGSAMSUNG SAMSUNG

INGREDIENTS:

mig meló net de llavors, a trossets
1 ceba menuda 
1 pebre italià
1 dent d’all 
1 tomaca  sense pell
1 tros de pa del dia d’abans 
4 cullerades d’oli d’oliva
6 cullerades de vinagre
sal
unes talladetes de pernil 

PREPARACIÓ:

Posem els ingredients, a trossets, en un bol gran, afegim la sal, l’oli, el vinagre i el pa, que tindrem en remulla en un poc d’aigua. Triturem tot bé amb la batedora, fins que quede ben finet. Si fa falta, rectifiquem de sal i de vinagre.

Ho guardem a la nevera, com a mínim una o dues hores. Quan ho servim, posem uns trossets de pernil al damunt.

Ben fresquet i ben bo per a l’estiu.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

valenciabonita

Tu portal de Valencia

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: