BRAÇ DE GITANO SALAT

PASTIS SALAT 2PASTIS SALAT 1PASTIS SALAT 3PASTIS SALAT

INGREDIENTS:

6 creïlles mitjanes amb la pell
sal
1 fulleta de llorer
2 potets de tonyineta
2 potets de pebrets rogets
2 ous bullits
olives farcides d’anxoves
olives negres sense pinyol
xampinyons de pot
maionesa

PREPARACIÓ:

Posem aigua amb sal i la fulleta de llorer i bullim les creïlles amb la pell. Mentres preparem el farcit: mesclem la tonyineta, llevant l’oli, l’ou bullit a trossets, els xampinyons i les olives a trossets. Pelem les creïlles, deixem que es gelen, les xafem amb un tenedor i afegim un poc d’oli d’oliva, mesclem bé. Posem paper de forn i damunt escampem el puré, afegim el farcit, posem un poc de pebret  i maionesa. Anem enrotllant amb molt de cuidao el puré, amb l’ajuda del paper, a poc a poc. Posem pel damunt una capa fineta de maionesa, fem unes ralletes amb el tenedor i adornem amb olives a trossets i pebret roget a tires. Deixarem en la nevera un rato i ja podem servir. És molt bo per a l’estiu… ben fresquet.

Fet per la meua amiga Maribel

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: