PIZZA DE SALSITXA-PERNIL I PERNIL DOLÇ

ABANS DE COURE

ABANS DE COURE

CUITA

CUITA

CUITA

CUITA

 

INGREDIENTS PER A LA MASSA:

  • 1/2 got d´oli de girasol
  • 1/2 got de vi blanc
  • sal
  • la farina que admiteixca

INGREDIENTS PER AL FARCIT:

  • tomaca fregida per untar
  • formatge havarti
  • salsitxa
  • pernil 
  • pernil dolç a taquets
  • orenga
  • formatge ratllat

PREPARACIÓ:

Fem la massa i la estirem ben fineta, untem de tomaca fregida, posem el havarti, el pernil dolç a taquets, ben escampadet. Tallem la salsitxa i el pernil a tires i ho posem al damunt, un poc de formatge ratllat i d´orenga i ho portem al forn preescalfat a 180º, vigilant per a que no és creme. Jo ho vaig tindre uns 10 minuts.

 

 

 

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: