PIZZA DE TOMACA I RÙCULA

Esta pizza i la massa la va fer la meua filla Alba

MASSA DESPUES DE LEVAR

MASSA DESPUES DE LEVAR

MASSA PIZZA AUTENTICAPIZZA DE RUCULA

 

INGREDIENTS PER A LA MASSA;

  • 1 kg. de farina de força
  • 1/2 lt. d´aigua tibieta
  • 25 gr. de sal
  • 50 ml. d´oli d´oliva
  • 25 gr. de llevat fresc

 

INGREDIENTS PER AL FARCIT:

  • 1 pot de tomaca triturada o tomaca natural
  • formatge mozzarella
  • rùcula
  • orenga
  • sal

 

PREPARACIÓ:

En esta ocasió la massa és l´autèntica de pizza italiana. Posem en un bol la farina i afegim el llevat desfet en l´aigua tibieta, mesclem bé i afegim l´oli i la sal. Ens quedarà una massa apegalosa. Posem un poc de farina en el taulell de la cuina i pastem amb les mans, Estirem la massa varies vegades com si fora un xurro, tormen a juntarla i aixina ens quedarà millor. Ho pastem durant uns 10 minuts. Si fa falta, afegim un poc de farina fins que no s´apegue molt a les mans. Fem una bola i la deixem reposar tapaeta uns 45 minuts ó 1 hora. Sabrem que la massa ja està bona quan l´apretem amb un dit i torna a la seua posició original. Ara ja podem estirar la massa i posarli el que més ens agrade. Si no la gastem tota, la podem congelar.

Estirem la massa, posem la tomaca, la mozzarella, un poquet d´orenga i al forn precalfat a 180º  fins qu´estiga cuita. Quan la traguem li posem la rùcula pel damunt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: