COCA DE PEBRE I ALBERGÍNIA

ABANS DE COURE

ABANS DE COURE

CUITA

CUITA

SAMSUNG

CUITA AMB OU BOLLIT

 

INGREDIENTS PER A LA MASSA:

  • 1 got de vi blanc
  • 1 got d’oli de gira-sol
  • 1/2 kg de farina, més o menys
  • sal

MÉS INGREDIENTS:

  • 2 pebres rojos
  • 1 albergínia
  • 3 tomaques
  • un poc de baetjo salat a trossets
  • 2 ous bullits

PREPARACIÓ:

Torrem al forn els 2 pebres, l’albergínia i 2 tomaques. Esperem que es gele i ho tallem a trossets. Preparem la massa, l’estirem i la posem en una llauna per a forn. Tallem una tomaca crua a rodanxes i la posem damunt de la massa, després posem els altres ingredients, calfem el forn i posem la coca uns 15 o 20 minuts a 180º. Bullim 2 ous i els tallem a trossets per damunt.

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: