ENTRECOT AMB CODONY

SAMSUNGSAMSUNGSAMSUNG

INGREDIENTS:

  • 2 entrecots
  • unes talladetes finetes de formatge curat
  • oli d’oliva
  • sal
  • 2 cullerades soperes de sucre
  • un poquet de canella
  • 1 xupito de licor de poma o qualsevol altre
  • mitja llima
  • 1 codony

 

PREPARACIÓ:

Pelem el codony i el fem a trossets. El posem a la Chef 2000 amb el sucre, la canella, el xupito i unes gotes de llima. Programem 8 minuts Pressió-Vapor i reservem. Torrem els entrecots al punt, amb un poc d’oli d’oliva i sal, afegim el codony, posem damunt dels entrecots les talladetes de formatge, deixem uns minuts a la torradora  i ja està per a servir.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: