CREILLES AMB ALL I OLI

SAMSUNGSAMSUNGSAMSUNG

INGREDIENTS:

  • 4 creilles mitjanes
  • jolivert
  • 2 dens t d´all
  • 1 got d´oli de girasol
  • sal
  • 1 ou
  • un poc de vinagre
  • sal

 

PREPARACIÓ:

Bollim les creilles amb la pell amb aigua i sal durant uns 15 minuts, o fins qu´estiguen blanetes, les pelem i les tallem a trossos grandets. Fem l´all i oli: posem en un recipient el ou, l´oli, la sal, el all a trossets i una xorradeta de vinagre, posem la batedora a la mínima velocitat i sense menejarla esperem que vaja quallanse, després ja la podem menejar fins qu´espese. Mesclem amb les creilles, espolvoregem de jolivert i ja tenim un entrant molt fàcil de fer i molt bò, que podem deixar a la nevera i menjar-lo fresquet. 

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: