CREILLES AL AJILLO AMB CHEF 2000

 

SAMSUNGSAMSUNG

 

INGREDIENTS:

3 ó 4  creilles pelades i trossejades, els trossos han de ser menuts 
8 dents d’alls laminats
1 cullerada de sèsam (llavors de sèsam)
Sal i pebre negre
2 cullerades d’oli d’oliva

PREPARACIÓ:
Posar a la cubeta les creilles, alls, sèsam, oli, sal i pebre negre
Per a que la creilla quede daurada, tancar i programar menú planxa, temperatura mitjana 3 minuts. Quan finalitze el programa obrir, remenar i tornar a programar menú planxa, temperatura mitjana 3 minuts.

 

Anuncios

2 comentarios (+¿añadir los tuyos?)

  1. Pilar C.
    Nov 04, 2014 @ 00:00:26

    Les receptes de patates sempre triomfen! Una abraçada guapa!

    Les receptes que m’agraden

    Responder

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: