MANDONGUILLES D’ABAETJO

Esta recepta és tradició en Setmana Santa, ací al meu poble.

SAMSUNGSAMSUNGSAMSUNG

 

INGREDIENTS:

  • 500 grs. de creïlles
  • 500 grs. d’abaetjo
  • 2 ous
  • 70 grs. de pinyonets
  • un manoll de julivert
  • 5 dents d’all
  • oli per a fregir

 

PREPARACIÓ:

Si comprem l’abaetjo salat, el posarem a remulla 24 hores abans, canviant l’aigua vàries vegades, jo el compre ja dessalat. Bullim les creïlles pelades i tallades a trossos. Quan estiguen fetes, afegirem l’abaetjo uns 5 minuts. Deixarem refredar i el desfarem  amb les mans perquè no queden espines. Xafarem les creïlles amb una forqueta o en el morter, mesclarem l’abaetjo. Seguim pastant amb les mans per si  quedara alguna espineta. Afegim el julivert, els dos rovells d’ou, les dents d’all a trossets i els pinyonets. Deixarem reposar un rato per a que s’impregnen els sabors. Anirem fent les mandonguilles amb les mans, les rebossarem amb les clares i les fregirem amb oli que tindrem ben calent, fins que es doren. Deixarem damunt de paper de cuina per escórrer l’oli.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: